اگه یه وقت جاهای کوهستانی رفتید، میتونید موسیر رو بعضی از جاها تو کوه و کوهپایه پیدا کنید. چیزی که معمولاً مردم تو ذهنشونه، خود موسیره که تو ماست میریزن یا باش ترشی درست میکنن و اینا؛ اما من برگ موسیر رو بیشتر از خود موسیر دوس دارم!
موسیر ریشهس و برگش اون قسمته که از خاک بیرونه و دیده میشه. معمولاً مردم میرن و برای رسیدن به موسیر، کلّ گیاهش رو از ریشه درمیآرن. اینجوری دیگه سال بعد اونجا موسیر درنمیآد. پیشنهاد میکنم به جای اینکار فقط برگ موسیر رو بچینید؛ اینطوری ریشهی موسیر سالم میمونه و سالهای بعد هم میشه دوباره ازش استفاده کرد.
خب حالا برگ موسیر به چه درد میخوره؟ میخوام شما رو با یه مزّهی جدید آشنا کنم که تا حالا تجربه نکردید. اگه برگ موسیر رو تو ماست تازهی سرد و خنک بریزید، چنان ماست خوش طعم و خوشبو میشه که حد و حساب نداره! حتی خوشطعمتر از زمانی که خود موسیر توش ریخته بشه!
اما کاری که باید بکنید اینه که برگ موسیر رو بچینید، اون رو بریزید تو آب و آب رو بجوشونید. آب که سرد شد خالیش کنید و دوباره توش آب بریزید؛ اما دیگه نیازی نیس آب جوشونده بشه. تا چند روز برگ موسیرا باید تو آب بمونه و هی آبش عوض بشه تا تلخیش گرفته بشه. بعد برگا رو چرخ یا خورد کنید و هر دفعه خیلی کم تو ماست بریزید.
حواستون باشه هرچی اندازه برگ موسیر خوردشده تو ماست کمتر باشه مزه بهتری داره! البته شاید سلیقهی من این باشه. یعنی اگه تمام برگ موسیر رو تو یه ظرف کوچیکی از ماست بریزید، بدترین استفاده از اون رو انجام دادید.
1 دیدگاه دربارهٔ «به جای موسیر، برگش رو بچینید! + عکس»
الان برگ های موسیر ها بسیار جوان و عالی هستند از کوه های شهرکرد کوهرنگ میتوان تهیه کرد واقعا عالیه با تشکر